INFO@ZEROTEKNJE.COM

Nëse kërkoni një indormacion më të detajuar, ose dëshironi të përcaktoni një takim, ju lutem na kontaktoni në e-mail-in e mësipërm dhe stafi jonë do bëj maksimumin për t'ju përgjigjur brenda 2-3 ditëve zyrtare.

+355 69 4636 213

Nëse keni një problem, keni nevojë për një zgjidhje të menjëhershme apo dëshironi të skeduloni një takim sa më parë, ju lutem na kontaktoni në numrin më sipër. Stafi ynë do të bëj maksimumin për t'ju ndihmuar sa më parë.

Na dërgoni një e-mail

Ne do të vlerësonim, cdo pyetje, koment apo sugjerim të marrë nga ju. Nëse kërkoni një informacion specifik
ose një përgjigje, ne do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.