HAPI 1

Diskutoni Me Ne

Bisedojmë për mënyrën se si mund të suportojmë rritjen e biznesit tuaj, të ulim numrin e turnovers dhe t'iu vendosim në rrugën e duhur drejt suksesit dhe fitimit.

HAPI 2

Gjetja e Zgjidhjes

Ne analizojmë proceset tuaja, vlerësojmë pika e forta, pikat e dobta, mundësitë  apo kërcënimet dhe ndërtojmë zgjidhje më të përshtatshme dhe efektive.

HAPI 3

Planifikimi

Së bashku ne realizojmë një raport gjithëpërfshirës i cili përfshin planin e projektit, momente kyçe në realizim të tij, analizë kostosh dhe një program.

HAPI 4

Ne e Realizojmë

Ne ju japim ju kohën dhe udhëheqjen të cilën ju meritoni. Ne ju ofrojmë një tërësi produktesh tepër cilësore që garantojnë suksesin tuaj.

RRETH NESH

Nis dhe Rrit Biznesin Tënd

Zero tek Një është një kompani e fokusuar në Business Consulting, Project Management, dhe Vocational Training. Është një startup i krijuar rishtazi, i lokalizuar në Tiranë, me qëllim ofrimin e ndihmës për bizneset e reja dhe sipërmarrësit e rinj në implementimin e ideve të reja, ndërtimin e strategjive të reja për tregun, implementimin e digjitales dhe zhvillimin e një seti aftësish të nevojshme për tregun aktual të punës. 

Me eksperiencën tonë në fusha si agrobiznes, turizëm, digital media, arsim. mentorim startup-i, zhvillim biznesi, analizë biznesi, menaxhim projekti(lidhur apo jo me ICT), ne mund të drejtojmë biznese, startup-e, dhe sipërmarrës të rinj, në rrugën e tyre, nga 0 në diçka. Për ne, një gjë e tillë është më e vështirë për tu arritur se sa nga të zgjerosh dicka që është tashmë aty. Ne duam të jemi pjesë e historisë. 

‘‘

Ne besojmë se drejtimi i biznesit dhe sipërmarrësve të rinj, në rrugën e tyre drejt suksesit, nga asgjë në diçka, është më e vështirë për tu arritur se sa të zgjerosh atë që aktualisht ke.
Donjaldo and Xhulio Bashkë-themeluesit
SHËRBIMET TONA

Çfarë Ofrojmë Për Ju

icon

Transformim Digjital

Dhjetë vitet e fundit të IT janë lidhur me ndryshimin e mënyrës së punës së njerëzve. Dhjetë vitet e ardhshme të IT do të kenë të bëjnë me transformimin e biznesit tuaj.
icon

Zhvillim Softueri

Ne planifikojmë, analizojë, zhvillojmë, implementojmë, testojmë dhe mirëmbajmë software-t perfekt për SME.
icon

Strategji Zhvillimi

Strategji do të thotë të marrësh vendime, të realizosh shkëmbime dhe të zgjedhësh qëllimisht të jesh ndryshe në treg.
icon

Menaxhim Projektesh

Throughout the life of a project, our work aims to successfully realize the objectives defined in the project charter or other project initiation document.
icon

Formim Profesional

Qëllimi i edukimit është mirëkuptim. Qëllimi i trajnimit është performanca.
icon

Konsulencë Biznesi

When you do business with us, you do more business with your customers.

Regjistrohuni në Newsletter!

Çdo muaj ne do t'ju dërgojmë informacion të nevojshëm si, oferta për punë, udhëheqje projekti dhe shumë gjëra të tjera.

Na Kontaktoni

Na dërgoni një e-mail